Hotspots

HOTSPOT: 5x sap/smoothiebars

Toegegeven, met een blender, wat bananen en doosjes bevroren fruit kom je een heel eind thuis. Toch ben ik een sucker voor juice- en smoothiebarretjes. Want ja, daar is het allemaal toch net een stuk lekkerder, gezonder en leuker. Wil je weten waar je de lekkerste smoothies en sapjes kunt scoren?

Processed with VSCO with hb1 preset

Smoothie Company
De lekkerste smoothies, sapjes, broodjes, salades en snacks voor on the go haal je hier. Ze hebben er ontzettend veel verschillende smoothies en sapjes, met allemaal zo hun eigen werkingen dus hoeft het nooit te gaan vervelen. Ideaal dus als je even snel iets gezonds wilt halen om mee te nemen voor onderweg, want ook al wordt alles vers voor je klaar gemaakt, het is binnen no time klaar.
Je kunt Smoothie Company vinden in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Hilversum en Rotterdam.

Processed with VSCO with n1 preset

Sajoer
Sajoer is dé cold pressed juicery van Rotterdam. Hier haal ik zelf wekelijks lekkere en gezonde cold pressed sapjes. Super makkelijk om mee te nemen en thuis in de koelkast te bewaren, zodat je een voorraadje voor de week hebt. Naast deze sapjes hebben ze bij Sajoer ook goede gembershots, salades en ander lekkers. Ook kun je er ook terecht voor verschillende detox-kuurtjes.
Je kunt Sajoer vinden in Rotterdam

Processed with VSCO with hb1 preset

Juice Brothers
Juice Brothers is met zijn vele vestiging inmiddels een heus begrip in Amsterdam. Helaas heeft het bedrijf nog geen broertje of zusje in Rotterdam, maar ik wacht rustig af. Tot die tijd reis ik af naar Amsterdam voor de lekkere juices. Ook hier kun je verschillende detox-kuren bestellen of gewoon binnen lopen voor een lekker sapje. Mocht je erheen gaan dan moét je de Vanilla Sky proberen. Verder kun je er ook stoppen voor een lekker ontbijtje, zoals een acaï bowl of chia pudding, maar ook voor salades, soepen, wraps en snacks. Zeker een bezoekje waard dus.
Je kunt Juice Brothers vinden op verschillende plekken in Amsterdam

Processed with VSCO with hb1 preset

STACH
STACH heeft een beetje van alles. Zo kun je er gaan zitten om een hapje te eten of te drinken, je kunt er eten halen en zelfs boodschapjes doen. Altijd wel een reden om even langs te gaan dus. Je kunt hier dagverse en gezonde maaltijden halen, maar ook snacks, sapjes en broodjes. En ze hebben er hele lekkere koeken en muffins, voor het geval je niet helemaal in de gezond-doen-vibe zit.
Je kunt STACH vinden in Utrecht, Amsterdam en Overveen

Processed with VSCO with n1 preset

The Cold Pressed Juicery
Last but not least, The Cold Pressed Juicery. Hier haal je flesjes gevuld met mega veel groente en fruit, vol vitaminen en mineralen. Dat allemaal geproduceerd door een, zo genoemde, slowjuicer. Als dat allemaal nog net iets te eng is kun je natuurlijk ook ‘gewoon’ voor een smoothie gaan die ze vers voor je neus bereiden en ook nog eens ontzettend lekker is. Wat wil je nog meer?
Je kunt The Cold Pressed Juicery vinden op verschillende plekken in Amsterdam

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s