Food

HOTSPOT: Little V

Processed with VSCO with n1 preset

Hou je van Vietnamees eten en wil je dat het liefst eten in een restaurant wat heel erg overeenkomt met een schattig Vietnamees binnenplaatsje? Dan is Little V the place to be! Ze hebben zowel in Rotterdam als in Den Haag een vestiging en het is zeker de moeite waard om daar een keertje binnen te stappen!

Processed with VSCO with n1 preset

Het is dit keer een iets minder ‘healthy’ hotspot, maar zeker niet minder lekker! Little V heeft een uitgebreide menu kaart met daar op de lekkerste Vietnamese maaltijden van voorgerecht tot nagerecht en zelfs snacks. Ze hebben er vlees, vis en ook vegetarische gerechten. Daarnaast hebben ze ook heerlijke cocktails en non-alcoholische drankjes. Dus ook voor een gezellig avondje wat drinken kan je er goed terecht. Wat ik zelf ontzettend lekker vind en wat je zeker een keer moet proberen is een van de zelfgemaakte ice tea’s die ze hebben. Geloof me, je zult er geen spijt van krijgen! Ze hebben erg veel verschillende varianten, van watermeloen tot gember met citroen en dus zit er vast wel iets bij wat jou aanstaat.

Processed with VSCO with n1 preset

Het aller leukst aan Little V is de sfeer die ze je bieden tijdens het eten. Zo wordt een avondje (0f middag) uit eten een hele lekkere, maar ook vooral leuke ervaring. Het is een beetje donker binnen en je bent omringd door planten en mooie lampen. Het heeft iets romantisch en, ondanks dat ik nog nooit in Vietnam ben geweest, vind ik dat het idee van de Vietnamese binnenplaats erg goed gelukt is.

Processed with VSCO with n1 preset

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s