Food

HOTSPOT: Bagels & Beans

Processed with VSCOcam with 5 preset

Dat je voor de allerlekkerste bagels bij Bagels & Beans moet zijn dat wist je natuurlijk al, maar die bagels zijn niet het enige waarvoor je sowieso een keertje bij ze aan moet schuiven. Tegenwoordig heeft Bagels & Beans vestigingen in heel het land en dus is iedereen in staat om binnenkort de stad in te gaan en even langs te wippen.

Processed with VSCOcam with 5 preset

Die bagels, die bij hun het allerlekkerst zijn, hebben ze in allerlei soorten, spelt, sesam, havermout en zelfs met kaneel, noem het en zij hebben het. Die bagel zelf is dus al een heel feestje op zich en dan heb je er nog niet eens wat op. Maar ook wat dat betreft zijn ze de beste. Een bezoekje aan Bagels & Beans en je komt er ineens achter dat er veel meer op een bagel kan dan jam. Van truffel burgers tot banaan met honing, ze hebben van alles in de gekste combinaties dus je kunt jezelf keer op keer blijven verassen met hun bagels.

Processed with VSCOcam with 5 preset

Geen zin in een bagel? Ook hun salades en yoghurt zijn ontzettend lekker. Daarnaast hebben ze ook veel snacks, als dadeltaart en brownies en kun je er terecht voor een lekkere  high-tea. Ook hun sapjes zijn super lekker en als je in een heel gezonde bui bent hebben ze zelfs een tarwegras-shot voor je. Uiteraard kan je ook gewoon voor koffie gaan of de vele soorten thee die ze hebben.

Processed with VSCOcam with 5 preset

Tipje van mij, ga er snel heen en neem de truffelburger samen met het sapje van gember, wortel en sinaasappel of de salade met geitenkaas en je hele dag is goed! En daarna gewoon nog een paar keer terug gaan, want als je de kaart daar ziet zie je honderd dingen die je wilt hebben. Beloofd?

Liefs,
Pamela

3 gedachten over “HOTSPOT: Bagels & Beans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s