Lifestyle

LIFE: Bye 2016, Hello 2017

large-2
Met een shitload aan oliebollen en champagne in m’n systeem, twee uur slaap en een lekkere kater, oftewel een typische 1 januari, kan ik me geen beter moment bedenken om terug te denken aan het afgelopen jaar. Waarschijnlijk hebben we dit gisteravond ook al met z’n allen gedaan, maar wees eerlijk dat weet je niet meer.

2016 is voorbij gevlogen, ja ook dat zeggen we op een typische 1 januari, en 2017 lijkt nog zo oneindig lang. Ondanks dat ik in 2016 enorm veel momenten heb gehad dat chocolade, thee en bed de wereld was en de rest gestolen kon worden heb ik enorm veel momenten die ervoor hebben gezorgd dat 2016 een onvergetelijk jaar was.

2016 was het jaar dat:
– Ik mijn tienerjaren vaarwel zei
– En ik ondanks mijn 1 meter 62 dus toch echt wel een grote meid word
– Ik naar maar liefst zes leuke vakanties/stedentrips heb gehad om op terug te kijken
– Ik in een keer mijn P in Communicatie- en informatiewetenschappen heb gehaald (ja ja, nerd)
– Ook eindelijk een beetje de weg en verschillende bussen in Utrecht door begin te krijgen
– Ik live van Adele, Beyonce en Ellie Goulding kon genieten
– Ik mijn eerste tattoo zette
– Ik op de valreep op 31 december eindelijk mijn rijbewijs haalde
– Er een reis naar New York werd geboekt en ik dus volgend jaar eindelijk naar Amerika ga (Laat de komende 4 maanden snel voorbij gaan alsjeblieft)
– Ik ging van volop bloggen, naar minder bloggen, naar helemaal niet bloggen, naar weer beginnen met bloggen. Maar hé, verandering maakt een jaar bijzonder he.
– POSTED een jaar bestaat

2017 wordt het jaar dat:
Ik op 31 december weer een heel jaar vol gebeurtenissen achter de rug heb waar ik aan terug kan denken en dat vervolgens op 1 januari 2018 weer opnieuw moet doen, omdat ik vergeten ben dat ik dat de avond ervoor ook al had gedaan.

Happy New Year loves, make it a good one.

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s