Food·Hotspots

HOTSPOT: Pluk Amsterdam

Processed with VSCO with hb2 preset

Lopen in de 9 straatjes van, het altijd gezellige, Amsterdam is natuurlijk al een feest op zich. De leukste winkeltjes liggen allemaal binnen een straal van twee kilometer dus slagen is gegarandeerd. Tussen al dat wandelen door de grachten en shoppen door moet er natuurlijk ook gegeten worden en laat er nou net tussen al die leuke winkeltjes ook nog eens een ontzettend leuke lunchroom liggen die luistert naar de naam Pluk.

Processed with VSCO with hb2 preset

Zin in een kop koffie, thee of een sapje? Dan zit je hier goed. Combineer dit drankje met een lekkere lunch, bestaande uit een gezonde salade, broodje of (een iets minder gezond, maar zeker niet minder lekker) gebakje en je bent weer opgeladen en ready-to-go. Ook voor soepen, pancakes en smoothie-bowls ben je hier aan het juiste adress. Kortom, elke healthlover/foodie/of gewoon iemand die houdt van lekker eten kan hier z’n geluk op.

Processed with VSCO with hb2 preset

En dat is nog niet alles, want Pluk heeft naast al dat lekkers ook nog eens het meest gezellige interieur van Amsterdam. Met zijn grote planten, houten details en uitgestald fruit is deze hotspot de ideale plek om tijdens het shoppen even tot rust te komen. Daarnaast kun je bijna alles wat dit interieur zo gezellig maakt kopen in de webshop of ter plekke in de winkel. Zo kun je na je lekkere lunch nog even leuke lifestyle & interieur items kopen, of een last-minute kerstcadeau shoppen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Nog niet overtuigd? Bezoek dan de website of Instagram van deze gezellige hotspot en jij stapt bij je volgende bezoekje aan Amsterdam gegarandeerd dit tentje binnen.

Liefs,
Pamela

Een gedachte over “HOTSPOT: Pluk Amsterdam

  1. Yesss! I totally agree!💯 Amsterdam is echt een feesftje op zich! Ze hebben zeker superleuke winkeltjes . Deze kende ik nog niet ik zal er definitly een keertje naar toe gaan! Het ziet er heel gezellig uit!

    ThnQ for Sharing! Have a great Sunday, Girl!

    Hugz & Kisses, Miss B.💋

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s