Hotspots

HOTSPOT: KEET Rotterdam

Processed with VSCO with hb2 preset

Schattige lunchrooms met een leuk interieur waar je lekker en gezond kunt eten zijn m’n lievelings. Net als conceptstores vol met hebbedingetjes die je totaal niet nodig hebt, maar allemaal wilt hebben. KEET heeft het allemaal. Een lunchroom vol met lekkere maaltijden en snackjes en een winkel vol met de leukste spulletjes.

Processed with VSCO with hb2 preset

Bij KEET koop je leuke kaartjes, sieraden en interieur artikelen van merken als Eline Rosina, Wolff Design en Riverstones. Ontzettend leuk als cadeautje, maar natuurlijk ook gewoon om lekker zelf te houden. En geloof me, je wilt alles.

Processed with VSCO with hb2 preset

Als je klaar bent met het snuffelen tussen de musthaves, dan kun je in de lunchroom neerploffen voor de lekkerste wafels, salades, soepen en snacks. Of gewoon een kopje koffie of thee of een lekkere smoothie. Je moet in ieder geval sowieso een wafel proberen, want wafels maken kunnen ze als de beste. Zo hebben ze verrassende combinaties als een wafel met tonijnsalade en wasabi, maar ook een lekkere zoete variant gemaakt van bananenbrood beslag.

Processed with VSCO with hb2 preset

Naast het feit dat alles hartstikke lekker en leuk is bij KEET, ziet ook het interieur er helemaal tip-top uit. Leuke quotes, bloemen en plaatjes zijn overal om je heen te zien en dat staat natuurlijk ontzettend gezellig. Zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen dus.

Processed with VSCO with hb2 preset
Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s