Lifestyle

LIFE: It’s an Instagram affair

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik beken, ik heb een mega Instagram-verslaving. Sorry not sorry. Uren lang kan ik me bezighouden met foto’s maken, bewerken en me druk maken om welke tekst ik er nu weer bij moet zetten, maar het aller aller leukst is toch wel het bekijken van de foto’s van anderen. Zo verslaafd als ik ben kan ik enorm genieten van het kijken naar de foto’s die anderen plaatsen. Niet per sé omdat ik een enorme stalker ben (ook wel op z’n tijd), maar vooral omdat ik ontzettend geïnspireerd kan raken van de mooie plaatjes die andere mensen delen. Dat is juist hetgeen wat Instagram zo verslavend maakt toch? En ja oké, het is ook best leuk om die knappe gast te volgen die zo nu en dan z’n sixpack de wereld in gooit of die veel te mooie celeb die allerlei feestjes af gaat, maar dat jongens en meisjes is puur bijzaak.

Als ‘Instagram-verslaafde’, lijkt nu net alsof ik er mega trots op ben dat ik elke dag uren naar de app zit te staren, heb ik natuurlijk zo mijn favoriete (Nederlandse) accounts.

instagram2Anna Nooshin
Ik weet niet wat het is, maar ik ben ontzettend onder de indruk van haar, haar leven en alles wat ze doet en bereikt heeft. Ze is een mega grote inspiratiebron voor mij en dus is het ook niet geheel gek dat ik zo ook haar Instagram-account super inspirerend vindt. Voor foto’s van haar prachtige reizen, jaloersmakende kledingstukken en picture perfect life volg je @annanooshin. Ik kan er in ieder geval geen genoeg van krijgen, maar dat wist je inmiddels wel.

instagram3Lizzy van der Ligt
Als er iemand weet wat fashion met de hoofdletter F is, dan is het Lizzy wel. Haar uitbundige en out-off-the-box style vind ik heerlijk om naar te kijken en om inspiratie uit te halen. Haar vrolijke en kleurrijke outfits staan daarnaast ook nog eens ontzettend gezellig op je beeldscherm. Lizzy kun je volgen onder de naam @lizzyvdligt.

instagram4Rens Kroes
Nog zo’n vrolijk en kleurrijk account, maar met een totaal andere insteek, kun je vinden onder de naam @renskroes. Zusje van en ’s werelds nummer 1 ‘powerfoodie’ heeft een Instagram account waar het water je van uit de mond loopt. Leuk om naar te kijken, maar ook ontzettend handig voor receptjes en motivatie om gezond te eten en de sportschool regelmatig van binnen te bekijken.

instagram5Wanderlust
Deze meiden zijn dé betekenis van het begrip ‘life goals’. Ze komen op de mooiste plekken, eten de lekkerste dingen en genieten ontzettend van het leven. Dat is allemaal terug te zien op hun prachtige Instagram-account waarop ze de mooiste kiekjes delen van over heel de wereld. Volg ze dus zeker op @wanderlust.nl.

instagram1Claire Cliteur
Last but not least, de super knappe fashionista Claire Rose Cliteur. Ook zij heeft een garderobe waar je u tegen zegt en die deelt ze maar wat graag op haar Instagram. De mooiste outfits kun je dus verwachten, maar ook foto’s van de reizen die ze maakt en de leuke momenten die deze vrolijke power babe deelt met haar vrienden en familie. Kortom, het volgen waard dus en dat doe je op @claartjerose.

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s