Hotspots

HOTSPOT: Supermercado

Processed with VSCO with hb2 preset

Waar er voorheen op de donderdagavond nog dansjes werden gedaan op de dansvloer van Blender zit tegenwoordig een mega hippe, nieuwe hotspot genaamd Supermercado. Een restaurant/cocktailbar met een kleurrijke uitstraling en een Latijns-Amerikaanse menukaart, een gouden combi.

Processed with VSCO with hb2 preset

Deze nieuwe hotspot is te vinden in een zijstraat van de gezelligste straat van Rotterdam, de Witte de Withstraat. Hier kun je elke avond terecht voor, zoals de naam al verklapt, Latijns-Amerikaanse gerechten. Zo staan er Mexicaanse taco’s op de menukaart en kun je genieten van Argentijnse rib-eye. Alle vlees- en visgerechten worden ook nog eens op traditionele wijze bereidt op een houtskoolgrill voor de beste smaakbeleving. Daarnaast staat de kaart vol met de lekkerste side gerechten als nacho’s en quesadilla’s.

Processed with VSCO with hb1 preset

Deze side gerechten zijn ideaal te combineren met het assortiment aan cocktails dat Supermercado te bieden heeft. Zo hebben ze uiteraard de vertrouwde ‘standaard’ cocktails, verrassende Latijns-Amerikaanse varianten en natuurlijk Mexicaanse biertjes en tequilla. Ook voor een avondje drankjes doen ben je hier dus aan het juiste adres.

Processed with VSCO with hb1 preset

Mocht dat allemaal nog niet overtuigend genoeg voor je zijn, dan zorgt de té leuke uitstraling van deze tent er zeker voor dat je wel overtuigd bent om er op z’n minst een drankje te gaan doen. De zomeravonden op het gezellige terras zullen inmiddels wel een beetje voorbij zijn, maar binnen is het minstens net zo gezellig. Het kleurrijke interieur, de cactussen en lampjes in overvloed (ik bedoel, wie houdt er nou niet van cactussen?) en de gezellige sfeer zorgen voor de perfecte avond.

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s