Food

FOOD: Groenemorgen juice

Processed with VSCO with a6 preset

Mijn ochtenden zijn niet compleet zonder een sapje. Aangezien ik er niet aan moet denken om een kwartier eerder op te moeten staan om te ontbijten, bestaat mijn ontbijt negen van de tien keer uit een sapje in de trein. Ideaal om net iets langer in bed te kunnen blijven en nog goed voor je gezonde zelf ook. Wanneer dat sapje dan ook nog eens vol groenten zit heb je je lichaam al helemaal gelukkig en je ouders ook. Nu snap ik dat niet iedereen staat de springen om een knalgroen groente sapje, maar ik beloof je dat deze prima te doen is.

Wat heb je nodig?
– 2 stelen bleekselderij
– stuk gember
– halve komkommer
– halve citroen
– pluk spinazie
– handje bevroren avocado
– 2 appels

Wat moet je doen?
1. Snijd alles in stukjes en doe alles behalve de avocado en spinazie in de juicer.
2. Doe het sap van de ingrediënten samen met de avocado en spinazie in de blender en blend tot er geen stukjes meer te zien zijn.

Mocht je dat groene nou prima te doen vinden en dat halfuurtje extra ook, dan kun je in het weekend alvast een paar van deze sapjes maken en ze invriezen in plastic flesjes. Zo ben je helemaal ready voor de week.

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s