Hotspots

HOTSPOT: Poké bowl

Processed with VSCO with a6 preset
Nee, dit heeft niets te maken met de hele Pokémon rage die nu aan de gang is en aangezien ik die rage met liefde aan me voorbij laat gaan heb ik geen idee of er Pokémons te vinden zijn. Wat ik wel weet is dat je hier hele lekkere salade bowls kunt halen. Poké Bowl slaat in dit geval dan ook niet op die half rode, half witte bal om je favo gemuteerde dier mee te vangen, maar op een traditioneel visgerecht uit Hawaï.

Processed with VSCO with hb2 preset
Poké Bowl is het eerste Nederlandse Poké restaurant en zit sinds kort gevestigd in Rotterdam. Het concept is simpel, jij kiest alles wat je in je Poké bowl wilt en zij maken het vers voor je klaar. Zo kies je eerst een basis (rijst, sla of burrito), vervolgens wat voor soort vis, groente en fruit je erin wilt en ten slotte de dressing en toppings. Zo heb je binnen no-time je zelf samengestelde, kleurrijke bowl. Deze bowl kun je dan weer combineren met een  zelf samengestelde, verse smoothie.

Processed with VSCO with a6 preset
De poké bowls zijn, naast mega pinterest-proof, ook nog eens ontzettend lekker en vers. Je kunt de bowl zo gezond maken als je hem zelf wilt en dat alles voor een prijs die best te doen is. Een gemiddelde Poké bowl kost namelijk €8,50.

Processed with VSCO with hb2 preset
Na mijn eerste bezoek aan het kleine, gezellige eettentje was ik om. De bowls zijn super lekker en je kunt ze eindeloos combineren. Als je van sushi houdt dan ben je hier zeker aan het juiste adress, want de Poké bowl heeft verdacht veel weg van een sushibowl.

Processed with VSCO with a6 preset


Je kunt Poké Bowl vinden op Hoogstraat 117B, waar je elke dag terecht kunt van 11.00 tot 20.00. 

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s