Fashion

FASHION: Designer outlet Roermond

Processed with VSCO with n1 preset

Afgelopen week ben ik voor het eerst naar de designer outlet in Roermond geweest. Ik droomde al een aantal weken over een nieuwe tas. Na honderd keer de Bijenkorf afgestruind te hebben had ik mijn zinnen gelegd op een tas van het merk Furla. Helaas had ik na al mijn reisjes écht geen Furla geld meer en dus zat het er dik in dat die droom voorlopig nog geen werkelijkheid werd. Maar deze outlet zou daar verandering in brengen. Na twee uur door heel Nederland gereisd te zijn met de trein (zo voelde het tenminste) kwamen we aan in Roermond.

Processed with VSCO with n1 preset

Het outlet centrum staat  vooral bekend om zijn grote en dure merken als Burberry, Prada, Mulberry en Dolce & Gabanna, maar wat je er ook kan vinden zijn wat meer betaalbare shops, als Levi’s, Scotch & Soda, Supertrash en verschillende grote sportmerken als Nike, Adidas en Asics. Voor ieder wat wils dus, en dat was maar goed ook aangezien ik met mijn vader ging en er dus wat tegenover moest staan dat hij de hele middag achter mij aan moest rennen voor mijn tas.

Processed with VSCO with n1 preset

Het centrum is enorm en alle straatjes zijn stuk voor stuk leuks voor het oog. Zo zijn de winkels erg kleurrijk en zijn er overal bloemen te vinden. Maar het draait natuurlijk vooral om wat ze nou precies in de fel gekleurde winkels hebben en dat valt niet tegen kan ik je vertellen. Nu ben ik ook maar een student en zal je mij niet vaak vinden tussen de échte designer merken als Prada en Mulberry en zelfs in zo’n outlet betaal je je nog helemaal blauw aan wat ze daar verkopen, maar het is wel een stuk goedkoper dan in de winkel. Dus heb je je zinnen gezet op een Mulberry tas? Koop hem dan vooral hier want dat scheelt je al gauw zo’n honderd euro en die kun je uiteraard goed gebruiken voor de rest van de aankopen die je hier gaat doen.

Processed with VSCO with n1 preset

Naast schoenen, tassen en kleding kun je ook in Roermond terecht voor lingerie, bij winkels als Calvin Klein en Hunkenmöller, sieraden, bij Pandora en Swarovski en spulletjes voor het huis, bij Ralph Lauren Home.

Processed with VSCO with n1 preset

Ik viel vooral, zoals verwacht, voor een tas bij Furla en voor een aantal broeken bij Levi’s en sportkleding bij Nike. Wat natuurlijk allemaal nog een stuk leuker is wanneer de prijzen een stuk lager liggen dan normaal. Prima geslaagd dus.

Processed with VSCO with n1 preset

Ook naar de Designer Outlet in Roermond?
De outlet is elke dag geopend. Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 20.00 en in het weekend van 9.00 – tot 20.00. Ze zijn nu in de zomer zelfs geopend tot 21.00. Vanaf station Roermond is het makkelijk lopen naar het outletcentrum, ongeveer 10 minuutjes, maar je kunt ook de bus nemen.

Liefs,
Pamela

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s