Hotspots

HOTSPOTS: Food hotspots in Londen

Processed with VSCO with n1 preset
Londen is met zijn leuke bezienswaardigheden, lange winkelstraten en enorme winkels natuurlijk al de moeite waard om heen te gaan. Daarnaast is Londen ook nog eens de place to be als je houdt van food hotspots. Wil je weten waar je de lekkerste hapjes en drankjes scoort?

Juice Brothers

Lekkere sapjes die bereid en bedient worden door minstens net zo lekkere mannen. Do I need to say more? Je kunt er terecht voor allerlei lekkere en gezonde sapjes, smoothies, koffies, snacks en lunches. Deze kun je to go meenemen, maar als ik jou was zou ik er vooral erg lang plaatsnemen. Kun je extra lang genieten van je sapje, de mannen en de leuke sapbar.

PAUL

Voor deze Franse lunchroom kun je natuurlijk naar Parijs, maar in Londen smaakt alles net zo lekker. Zo heb je een beetje van de Franse lekkernijen terwijl je kunt genieten van al het leuks dat Londen te bieden heeft. Ze hebben er de lekkerste belegde broodjes, maar staan vooral bekend om hun heerlijke gebakjes. En dan vooral de éclaires in allerlei verschillende smaken. Deze zijn ontzettend lekker en zéker een aanrader!

Laduree

Nog zo’n heerlijk Frans concept. Bij Laduree kun je uiteraard de aller aller aller lekkerste macarons kopen. En hoe leuk is het om die op te eten aan een winkelstraat in Londen samen met een Engels kopje thee? Voorheen was ik altijd helemaal verslaafd aan de pistache smaak macaron, maar sinds ik in Londen de salted caramel heb geprobeerd heb ik een nieuwe liefde. Vooral heen gaan dus, al is het maar om macarons mee te nemen naar Nederland.

Whole foods

Toch meer zin in iets gezonds? Dat kan bij Whole foods. Je kunt hier allerlei vegan, bio en noem het maar op boodschapjes doen, maar ook aanschuiven om wat te eten. Iemand bij je die niet zo’n enorme fan is van die hele gezond doen hype? Ze hebben hier ook hele lekkere donuts, rocky rodes en andere (minder gezonde) snacks.

Pret a manger

Deze lunchroom, eigenlijk broodjeszaak, heeft zoveel meer te bieden dan simpele broodjes kaas. Je kunt er te recht voor vers bereide broodjes, wraps, soepen, salades en zelfs sushi. Allemaal uit eigen keuken en vers bereid. Pret a manager is, onder andere, gevestigd aan de bekende winkelstraat Regent Street en dus kun je er makkelijk tussen het shoppen door even neer ploffen voor een gezonde, verse en lekkere lunch.

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s