Running

RUNNING: Summer running playlist

Bij hardlopen in de zomer hoort natuurlijk dé ideale zomer playlist. Eentje gevuld met nummers die je doen denken aan zon, zee, strand, cocktails en eindeloze zomeravonden. Zodat jij tijdens het hardlopen nog meer kan genieten van de zon en de zomer. Tenminste, als die zomer ooit nog gaat komen in Nederland. Tot die tijd kun je de playlist in ieder geval gebruiken om tijdens het lopen weg te dromen en denken aan de momenten dat we wel zomer hadden in Nederland of de momenten die je gaat beleven op je eerstvolgende vakantiebestemming.

Voor mij bestaat die ideale zomer playlist uit nummers met vrolijke zomerse deuntjes. Een leuke bijeenkomst is natuurlijk als de liedjes ook daadwerkelijk over de zomer gaan of als ze herinneringen oproepen van momenten uit vorige zomer periodes. Deze nummers zijn dus niet alleen de hits van het moment, maar ook nummers van de afgelopen jaren. Zo bestaat de afspeellijst die ik heb samengesteld uit nummers die nu in de hitlijsten staan als This Is What You Came For en Can’t Stop The Feeling , maar ook uit nummers die al enkele jaren oud zijn, zoals Summer Jam en Summer. De nummers komen overal en nergens vandaan dus van samenhang is niet echt te spreken, maar ze zijn wel (bijna) allemaal lekker up-tempo en dus perfect voor het hardlopen (of sporten in het algemeen).

Een fijne playlist om bij weg te dromen tijdens het hardlopen of om dat beetje extra motivatie te vinden als je er een beetje doorheen zit tijdens je run. Iedereen wordt immers blij van de gedachte aan de zomer toch? De playlist bestaat uit 28 nummers en duurt 1 uur en 40 minuten dus zou voor de meeste mensen genoeg moeten zijn voor een rondje van 10 kilometer.

Have a good run!

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s