Hotspots

HOTSPOT: Bazar

Processed with VSCO with n1 preset

Een van de meest sfeervolle restaurants van Rotterdam is Bazar. Misschien is het wel gewoon dé meest sfeervolle, want al die lichtjes alleen al maken je verliefd op Bazar. Het restaurant bevindt zich aan de Witte de Withstraat, sowieso al dé leukste en gezelligste straat van Rotterdam en zodra je bij Bazar naar binnen loopt wordt dat allemaal nog een stuk beter. Bij binnenkomst heb je al gelijk het gevoel dat je je bevindt in een duizend en een nacht sprookje en het kleedje van Aladin is niks bij de enorme zilvere dienbladen die zij rond het restaurant laten vliegen met de lekkerste gerechten.

Processed with VSCO with n1 preset

Je snapt het, aan het uiterlijk van Bazar is niks op t merken. Het ziet er allemaal super mooi en gezellig uit. Overal om je heen zijn lichtjes en aan alle kleine details zijn gedacht, van het gekleurde kaarsvet op de wijnflessen op tafel tot het schattige motiefje in het servies dat ze gebruiken. Kortom, de sfeer daar is optimaal en dat maakt uiteten gaan naast lekker ook nog eens een ontzettend leuke ervaring.

Processed with VSCO with n1 preset

Maar goed, je gaat er eten en dus is het eten dat ze er hebben het állerbelangrijkst. Ook daarin stelt Bazar je niet teleur. Ze hebben gerechten op de kaart die vooral afkomstig zijn uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Zo heb je, in combinatie met de sfeervolle lichtjes, al snel een vakantiegevoel.

Processed with VSCO with n1 preset

De menukaart is enorm uitgebreid en je kunt er heel de dag door terecht. Ze hebben verschillende soorten ontbijtjes, maar ook lekkere lunches en natuurlijk heerlijke gerechten voor het diner. Allemaal geserveerd in Oosterse sferen en, voor zover ik weet, ontzettend lekker. Ik ben zelf vooral fan van de uitgebreide lunch. Je krijgt dan een hele tafel vol met allemaal heerlijke hapjes. Super gezellig voor een middagje met vrienden. Daarnaast heb ik er ook al een aantal keer avondgegeven en ook dat viel goed in de smaak. Ze hebben er van alles, vegetarisch, vis, maar ook typische Oosterse vleesgerechten. Voor ieder wat wils dus en dus moet je er zéker een keertje langs gaan!

Processed with VSCO with n1 preset

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s