Hotspots

HOTSPOT: GYS

Processed with VSCO with n1 preset

Gezond, biologisch, vers en vooral lekker eten in een restaurant met hét leukste interieur: GYS maakt het allemaal mogelijk. Na een succes te zijn geweest in Utrecht en Amsterdam werd er onlangs ook een vestiging geopend in het o zo leuke Rotterdam, en wat voor eentje. Het is een ontzettend mooie, grote en sfeervolle ruimte geworden waar jij zéker weten wilt genieten van de, altijd goede, gerechten op de menukaart.

Processed with VSCO with n1 preset

Die menukaart is in staat om alle harten sneller te laten kloppen. Zo zijn er veel gerechten vegan, vegetarisch en/of glutenvrij. Nu worden alle ‘normale’ mensen (lees: niet foodies, healthfreaks en mensen zonder gluten vrees of allergie) daar misschien niet heel gelukkig van, maar waar die zéker wel gelukkig van worden is dat alles ook nog eens ontzettend lekker is. Zo hoeft er echt niet per se een salade of iets anders groens op je bord te verschijnen, want GYS heeft nog veel meer te bieden. Zo hebben ze heerlijke American pancakes, English breakfast en in Rotterdam staat er zelfs, jawel, een vegetarische kapsalon op het menu. Nu heb ik zelf een ontzettende afkeer tegen kapsalon, maar wedden dat ik nu veel meer vriendinnen zo ver krijg om mee te gaan naar ‘een van die gezonde tentjes die zo ver uit de stad liggen en alleen ik ken’. O en wat daar ook wel bij helpt is dat al dit lekkere eten ook helemaal niet duur is (zoals iedereen denkt bij biologisch). Zo heb je die pannenkoeken al voor maar €5.

Processed with VSCO with n1 preset

Voor ieder wat wils dus en dat heel de dag door. Zo wordt er ontbijt geserveerd, kun je er terecht voor de lunch en hebben ze maaltijden die ervoor zorgen dat je de avond doorkomt. Dit alles is dan ook nog eens biologisch, gezond en vers. Van de soepen tot de burgers en de smoothies tot de zoete ontbijtjes. Geen grote trek? Ook voor kleine zoete hapjes of een borrelplankje kun je terecht bij GYS.

Processed with VSCO with n1 preset

Nog niet helemaal om? Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat hetgeen wat je in je mond stopt op z’n minst aan je verwachtingen voldoet en het liefst nog daar heel ver boven ligt qua smaak. Nu garandeer ik je dat je wat dat betreft wel goed zit hier, maar bijna even belangrijk is de omgeving waarin je je eten in je mond stopt. Ook daarvoor zit je hier meer dan goed. De zaak in Rotterdam is ontzettend mooi geworden. De ruimte is erg licht, sfeervol en huiselijk. Het ligt dan misschien niet direct in de stad, maar een bezichtiging van dit leuke zaakje is zeker de wandeling over de Nieuwe Binnenweg waard.

Processed with VSCO with n1 preset

Snel heen dus!

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s