Hotspots

HOTSPOT: De Bakkerswinkel

Processed with VSCO with n1 preset

De naam zegt het natuurlijk al, bij de Bakkerswinkel kun je genieten van de heerlijkste broodjes, scones, croissantjes en noem het maar op. In Rotterdam zijn er 2 vestigingen van de Bakkerwinkel en dus ben je al snel niet veel kilometers meer verwijderd van een heerlijk ontbijtje of lunch.

Processed with VSCO with n1 preset

Trek in een lekkere sandwich? Dan ben je bij de Bakkerswinkel aan het juiste adres. Ze hebben heerlijk vers brood belegd met verrassende en lekkere combinaties. Ik vond het nog al moeilijk om te kiezen, maar dat is geen probleem. Op de kaart staat namelijk ‘De Bakkerswinkel Lunches’ deze bestaan uit een assortiment van verschillende broodjes, quiche, soep en eventueel een scone. Zeker een aanrader! Daarnaast moét je ook zeker een scone nemen. Waarschijnlijk kun je dat na binnenkomst al niet laten, want die geur van verse scones kan niemand weerstaan (ik in ieder geval niet). Als je dan eenmaal weet dat de jam die ze hebben en de clotted cream huisgemaakt is kan je helemaal geen nee meer zeggen, toch?

Processed with VSCO with n1 preset
Naast sandwiches hebben ze er salades, soepen, quiche en een heerlijke high tea. Maar  ook voor kleine hapjes, zoals mini broodjes en taartjes zijn aanwezig in hun assortiment. Zo kun je er dus heel de dag terecht om te genieten van iets waar jij zin in hebt. Uiteraard gecombineerd met een kop verse thee, koffie of een lekker sapje.

Processed with VSCO with n1 preset
Er heerst een relaxte en huiselijke sfeer in de bakkerswinkel, wat maakt dat je je prima op je gemak voelt en er heel de middag zou kunnen blijven zitten. Én ze hebben een krijtbord waar het menu op staat, wat ik natuurlijk helemaal leuk vind. Dus je snapt het, ik ben fan en jij wilt er ook heen. Al is het alleen voor de verse scones.

Processed with VSCO with n1 preset
Liefs,
Pamela

 

2 gedachten over “HOTSPOT: De Bakkerswinkel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s