Food·Hotspots

HOTSPOT: 5x where to eat in Amsterdam

Processed with VSCO with n1 preset

Ik hou er van om dagjes weg te gaan als ik vakantie heb. Op dit moment zit ik heerlijk te genieten in het zonnige Florence, maar vorige week was ik in het, iets minder zonnige maar minstens net zo leuke, Amsterdam. Omdat ik, als echte Rotterdammer, toch stiekem een grote liefde voor Amsterdam heb hier een post over waar jij het lekkerst kan eten en drinken in Amsterdam.


1. De Drie Graefjes. By far mijn favoriete lunchroom van Amsterdam. Niet zo zeer omdat ze er lekkere sandwiches, salades en ontbijtjes hebben. Dat kan me eigenlijk allemaal gestolen worden. De reden dat De Drie Graefjes in dit lijstje moést komen is dat ze hier de aller aller aller lekkerste red velvet cake hebben. De Drie Graefjes staat bekend om hun geweldige American bakery en dus hebben ze de lekkerste koekjes, muffins, cupcakes en taarten. Wat je ook allemaal ziet staan, laat je niet van de wijs brengen en probeer die red velvet cake. Je zult me voor de rest van je leven dankbaar zijn.


2. Juice Brothers. Na die red velvet cake zit je bizar vol en erg guilt free is die ook niet dus heb je vast behoefte aan een goede detox. Daarvoor ben je bij Juice Brothers aan het juiste adress. Nou ben ik ook erg fan en vaste klant van onze eigen Sajoer in Rotterdam hoor, maar Juice Brothers is met zijn detox kuur, cold pressed sapjes, salades en ontbijtjes toch wel echt je van het. Je snapt het, ik ben ook een beetje verliefd op dit Amsterdamse kindje.


3. Bakers & Roasters. Ook hier hebben ze een geweldige American bakery met red velvet cake, worteltaart en noem het maar op. Maar het leukste is dat ze hier heel de dag door ontbijtjes verkopen. Om 3 uur ’s middags zin in een bord pannenkoeken? Ze hebben hier de lekkerste American pancakes en ook voor roerei, eggs benedict of gewoon een spiegeleitje kun je hier terecht. Inclusief een lekker kopje koffie, verse thee of een sapje natuurlijk.


4. De Yoghurt Barn. Deze hebben ze natuurlijk ook in Utrecht, Den Bosch en Den Haag, maar nog steeds niet in Rotterdam en dus moet ik (en nog velen met mij) de stad uit om er te eten en waarom dan niet in Amsterdam? De naam zegt het natuurlijk al. De lekkerste yoghurt creaties haal je hier. Met een frozen yoghurt toe uiteraard.


5. PLUK. Bij de o zo bekende 9 straatjes zit een super leuke en gezonde hotspot genaamd pluk. Hier kun je terecht voor lekkere sapjes, smoothies, salades, soepen en broodjes. Allemaal lekker healthy natuurlijk. Daarnaast heeft deze hotspot nog het aller leukste interieur ooit dus je kijkt je ogen uit.

Binnenkort een vrije dag? Snel naar Amsterdam dan!

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s