Food

FOOD: Fitshe shakes

fitshe2

Proteïne shakes, we kennen ze allemaal wel. Dat we er geen bodybuilderslichaam van krijgen en dat het dus ook voor vrouwen goed is om te nemen na een workout weten we inmiddels ook. Ik neem dan ook vaak braaf na mijn workouts een proteïne shake of ik gooi de poeder door m’n smoothies of kwark. Het gebruik van proteïne shakes is een makkelijke manier om genoeg eiwitten binnen te krijgen. Dit zorgt er voor dat je spieren sneller herstellen en dus heb je, als het goed is, minder spierpijn en je spieren worden sterker. Dit zorgt dan weer voor meer vetverbranding en dat is wat we willen. Of nou ja we, ik in ieder geval.

fitshe5

Voorheen gebruikte ik altijd de smart proteïn poeder van body & fitshop. Die hebben ze in veel verschillende smaakjes, maar ik nam altijd lekker saai banaan want dat kon ik dan in m’n smoothie doen zonder een gekke smaakcombinatie te krijgen. Sinds kort ben ik van mijn smart-proteïn-banaan-geloof afgestapt en heb ik Fitshe ontdekt.

fitshe4

Het merk Fitshe is gemaakt door Caroline met de bedoeling om het vrouwelijk lichaam te ondersteunen door middel van natuurlijke producten. De shakes bevatten dan ook enkel gezonde biologische ingrediënten en geen andere toegevoegde zooi. Het hoofdingrediënt van de poeder waar je de shakes van kunt maken is biologische wei, wat een hoog eiwitgehalte heeft en dus zorgt voor spierherstel. Daarnaast bevat het poeder ook magnesium, wat je spierwerking ondersteunt. Ideaal voor na je workout dus.

Processed with VSCO with n1 preset

De Fitshe shakes zijn verkrijgbaar in twee lekkere smaakjes, vanille en aardbei-banaan (toch nog een beetje banaan). Deze kun je mengen met water of melk (ik vind ze erg lekker met amandelmelk), maar je kunt ze ook toevoegen aan je smoothie of kwark. Alle verhoudingen staan netjes aan gegeven op het zakje, appeltje-eitje dus. Ik vind de shakes zelf erg lekker. Ze hebben niet zo’n neppe, viezige nasmaak en zijn ook niet te zoet. Daarnaast vind ik het ook erg handig dat je niet hoeft te klooien met een maatschepje in een mega pot, want de poeder zit in zakjes verpakt, elk genoeg voor een shake. Mocht je het wel handig vinden, ze hebben ook grotere zakken. Bij mijn eerste bestelling nam ik een ‘starters-pack’ waar ik een handige beker bij kreeg. Je kunt dan super makkelijk de poeder in een apart bakje onder de beker doen en na je workout kun je dit dan mixen met water en onderweg naar huis op de fiets achterover gooien.

fitshe6

Wil jij Fitshe ook proberen? Het is verkrijgbaar op www.fitshe.com en sinds kort ook verkrijgbaar bij de Bijenkorf bij jou in de buurt.

Liefs,
Pamela

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s