Hotspots

HOTSPOT: Bio Bodega

Processed with VSCOcam with n1 preset

Bio bodega is een lunch/ontbijtroom en een klein biologisch supermarktje in een. Je kunt er dus terecht om even te zitten en genieten van wat lekkers, gewoon even langs wippen en iets meenemen to go, maar ook boodschapjes halen. Wat wil een mens nog meer?

Processed with VSCOcam with n1 preset

Bio bodega bevindt zich in de Provenierswijk net buiten het centrum van Rotterdam. Het tentje zit in een sfeervol straatje met oude gebouwen en ook in Biobodega zelf heerst er een gezellige, huiselijke sfeer. Ideaal dus om even rustig wat te drinken of om gezellig bij te kletsen met vriend(inn)en.

Processed with VSCOcam with n1 preset

De meeste snacks en maaltijden die bij Biobodega te verkrijgen zijn, zijn huisgemaakt door de eigenaaressse. Deze zijn voornamelijk biologisch en vegetarisch en ook nog eens ontzettend lekker. Op de krijtmuur is het hele menu te zien. Deze varieert van broodjes tot soepen en van verschillende soorten thee en koffie tot vers gemaakte smoothies en sapjes. Het is moeilijk kiezen en dus moet je er zeker vaker langs gaan!

Processed with VSCOcam with n1 preset

Voor de lunch kun je hier prima terecht. Ze hebben gezonde vers belegde broodjes. Ik hou zelf niet zo van brood, maar dat brood wat ze hebben is zeker de moeite waard om een keertje te proberen! Daarnaast hebben ze  ook nog verschillende soorten seizoensgebonden soepen, salades en dingen als lasagne en quiche. Ook kun je kiezen voor een lunch plaat met allerlei verschillende gerechten. Kortom. je hoeft geen honger te lijden. Ook voor de lekkere trek hebben ze genoeg keuze. Ik deelde samen met mijn moeder een stuk spelt appeltaart en ook deze was super lekker en een echte aanrader. Verder hebben ze nog verschillende muffins, koekjes en SUE bites. Dit kun je dan weer ideaal combineren met een kopje verse koffie of thee of een lekker sapje.

Processed with VSCOcam with n1 preset

Naast de lunchroom bevindt zich nog een klein supermarktje. Hier kun je veel verschillende biologische en fairtrade producten kopen. Ze hebben er dingen als granola, granen, broodbeleg en kokoswater en andere drankjes. Dit alles is dan ook nog eens super leuk verpakt en gepresenteerd waardoor je er lekker hebberig van wordt en alles wilt kopen. Daarnaast zijn alle dingen die op het menu staan ook mee te nemen en dus kun je thuis nog even extra lang nagenieten van het menu of je boodschapjes uit het supermarktje. Mocht je er dus een keertje in de buurt zijn dan moet je zeker even langs gaan! Als het dan niet is voor het lekkere menu dat ze je te bieden hebben dan in ieder geval voor een klein boodschapje.

Processed with VSCOcam with n1 preset
Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s