Fashion

FASHION: 7x sneakers die je deze lente moet hebben

sneakertrends
Inmiddels leven we al officieel een week in de lente en nu ook de zomertijd is ingegaan komt die echte lente toch best dichtbij. Hoogste tijd om te gaan shoppen voor al die leuke rokjes, jurkjes, korte broekjes en topjes, maar ook, en zeker niet onbelangrijk, schoenen. Want wat staat er nou leuker onder je zomerse outfit dan de perfecte sneakers?

Ik heb zelf een nog al uit de hand gelopen schoenen verslaving, vooral sneakers zijn favoriet. Ik heb ze dan ook in allerlei soorten, merken en kleuren en het is inmiddels geen wonder meer als mijn schoenenkast zich uitbreidt met twee nieuwe paren per maand, ook al raakt mijn portemonnee daar nooit aan gewend. Helaas (nou ja, eigenlijk helemaal niet helaas) zijn er ook deze lente weer ontzettend veel nieuwe trends op sneaker gebied die ik allemaal in mijn verzameling moet en zal hebben. Wil jij ook een beetje goed voor de dag komen met wat leuks aan je voeten onder die gebruinde benen? Deze sneakers zijn het helemaal dit seizoen:

1. Adidas Stan Smiths. Als je deze nog niet hebt tel je eigenlijk niet echt meer mee. Nou snap ik dat ze niet heel aantrekkelijk zijn nu echt íedereen ze heeft, maar daar heeft Adidas  wat leuks op gevonden. De schoenen zijn nu namelijk in allerlei nieuwe varianten op de markt gebracht en dus loop je er toch niet precies zo bij als de rest van de kudde.

2. Nike air force 1 . Net als de variant hierboven zijn deze uit de oude doos, maar dat maakt ze niet minder hip. Dat is dus een voordeel aan die schoenen verslaving van mij, alle sneakers mogen ooit weer en dus mogen ook deze weer uit de kast deze lente.

3. Zilvere/goude sneakers. Oké deze sneakers zijn misschien niet zo voor iedereen weggelegd als de twee hierboven, want deze vallen niet bij iedereen in de smaak. Je moet er van houden en ik hou er zeker van. Iets opvallends aan je voeten is altijd leuk toch?

4. Sportschoenen (denk aan free runners van nike). De tijd dat sportschoenen alleen in de sportschool gedragen werden zijn we al lang voorbij. Tegenwoordig zijn de schoenen stoere eyecatchers en kunnen ze je outfit maken of breken. Of je dan ook daadwerkelijk naar de sportschool gaat met die dingen is bijzaak.

5. Reebok classics. Ook deze klassieke, basic sneaker is weer helemaal terug van weggeweest en is prima te combineren bij je zomerse outfits. De schoenen zijn in allerlei vrolijke kleuren verkrijgbaar dus je hoeft niet voor standaard wit te gaan.

6. Sneakers met bloemenprint. Bloemen- en dierenprints zijn weer helemaal terug in de kledingtrends, maar ook wat schoenen betreft mogen ze weer. Hoe leuk zijn deze van Nike?

6. All Stars. Deze mogen elke zomer weer. Al is het alleen zodat je ze aan kan doen naar elk festival/feestje dat op je pad komt en je ze aan het eind van de zomer weer weg kan gooien.

Happy shoe shopping!

Liefs,
Pamela

Een gedachte over “FASHION: 7x sneakers die je deze lente moet hebben

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s