Hotspots

HOTSPOT: Jamie’s Italian

Processed with VSCOcam with n1 preset

Vroeger at ik het liefst elke dag pasta. Of het nou met pesto, bolognese of carbonara saus was maakte me niet uit, als het maar pasta was. Mijn moeder heeft dan ook vaak genoeg tegen mij gezegd dat ik met een Italiaan moest trouwen later. Gelukkig wil ik tegenwoordig niet meer elke dag pasta eten, want die behaarde Italianen vind ik niet erg aantrekkelijk.

Processed with VSCOcam with n1 preset

Maar goed, van een goed bord pasta kan ik nog steeds ontzettend blij worden en laat hét beste Italiaanse restaurant nou net in mijn stad zitten. Ik had al heel vaak gehoord dat je bij Jamie’s Italian ontzettend lekker kon eten, maar ik was er zelf nog nooit geweest. Elke keer als ik er kwam zat het vol en werd er gevraagd of ik misschien anderhalf uur zou willen wachten. Je snapt dat ik daar niet zo veel zin in had als ik een lege maag had en dus kwam het er telkens niet van. Totdat een van mijn vriendinnen ineens het idee kreeg om er maar een keer te reserveren voor een meidenavondje, want er moest natuurlijk wel een keer gegeten worden bij de eerste Nederlandse Jamie’s Italian.

Processed with VSCOcam with n1 preset

Ik snap nu dan ook waarom het elke keer zo stamp vol zit, want lekker is het zeker!
Naast pasta hebben ze natuurlijk ook heel veel andere dingen. Geen pizza helaas, wat ik toch wel gek vind voor een Italiaan, maar wel burgers, steak en risotto. Ik had zelf fettuccine met wilde paddenstoelen en dat was zeker een aanrader. Mijn vriendinnen aten braaf hun bord leeg en dus waren die ook zeker tevreden met wat ze kregen. De moeite waard dus om een keertje naar binnen te lopen (wel na een reservering dan).

Processed with VSCOcam with n1 preset

Het restaurant ziet er super gezellig uit. Het heeft een beetje een huiselijke sfeer en ook het Italiaanse is duidelijk te zien. Zo staan er Italiaanse koffiemachine’s, hangen er allemaal ingrediënten aan de bar bij de keuken en is er natuurlijk wijn in overvloed.

Processed with VSCOcam with n1 preset

Als je nog niet overtuigd bent om er naar toe te gaan vanwege de hoofdgerechten die ze hebben dan zeker wel vanwege de toetjes. De aller aller aller lekkerste cheesecake hebben ze namelijk hier. Ik ben helemaal niet zo weg van cheesecake, maar deze is echt belachelijk lekker. De laag mascarpone die er op zit heeft me helemaal verliefd gemaakt en dus ga ik er zeker nog een keer heen. Al is het maar alleen voor de cheesecake.

Processed with VSCOcam with n1 preset

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s