Fashion

FASHION: Rokjesdag

Schermafbeelding 2016-03-15 om 21.36.41De zon laat zich vaker zien, het is langer licht, de eerste wijntjes op het terras zijn een feit en ook de zonnebril zit weer standaard in iedere tas. Dat kan maar een ding betekenen; we komen beetje bij beetje in de buurt van de lente. Ik hoop niet dat nu ik dit zwart op wit heb staan, of naja roze op wit, de weergoden het ineens laten afweten. Mocht dat wel gebeuren, bij voorbaat sorry voor mijn enthousiasme. Maar goed, de afgelopen dagen was het dus wel lekker weer en lekker weer gaat natuurlijk gepaard met rokjes. Oké de eerste rokjesdag vindt meestal plaats op een dag waarbij het minstens 17 graden is, maar goed dromen mag altijd en nu hebben we in ieder geval genoeg tijd om het perfecte rokje te scoren voor die dag. Want als het eindelijk zo ver is moet je er natuurlijk helemaal klaar voor zijn met het perfecte rokje inclusief gladde, gebruinde benen. Dus misschien ook maar even naar de zonnebank binnenkort.

Gelukkig beginnen alle winkels al ver voor de lente allerlei rokjes toe te voegen aan hun collectie en dus hebben we nu al genoeg keuze. Pastelkleuren, felle kleuren, bloemenprints, dierenprints ze hebben van alles. Of je nou voor een korte, midi of maxi rok gaat je wilt natuurlijk met het leukste exemplaar voor de dag komen en dus heb ik een paar leuke rokjes voor jou uitgezocht.

1. Kaki groene gedrapeerde rok – H&M – €9,99
2. Gele A-lijn rok – Zara – €29,95
3. Denim rok – H&M – €24,99
4. Rok met zakken – Mango – €29,99
5. Zwarte denim rok met knopen – Topshop – €40,-
6. Rok met krijtstrepen – Zara – €29,99
7. Rok met zwart-wit print – Men at Work – €34,99
8. Beige korte rok – H&M – €19,99

Nu is het alleen nog een kwestie van inslaan en wachten tot de thermometer 17 graden aantikt. Heb jij al zin in de lente en alles wat daarbij komt kijken? Ik in ieder geval wel.

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s