Hotspots

HOTSPOT: Lilith

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Ik ben gek op zoetigheid. Je kunt me ’s nachts wakker maken voor pannenkoeken, poffertjes, wafels en alles wat daar op lijkt. Toen ik hoorde dat er een nieuw ontbijtzaakje in Rotterdam zat die de lekkerste pannenkoeken scheen te hebben duurde het ook niet lang voordat ik daar aan tafel schoof. Want ja, je snapt dat die pannenkoeken getest moesten worden.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Lilith is een nieuwe ontbijtbar in Rotterdam. Heel de dag door kun je er terecht voor de lekkerste ontbijtjes, pannenkoeken, granola, eggs-benedict, noem het en zij hebben het. Het idee dat je heel de dag door kan genieten van een heerlijk ontbijtje is precies wat het centrum van Rotterdam nodig had. Wie wil er nou niet na een lange avond met iets te veel wijntjes genieten van de lekkerste American Pancakes of heerlijke eggs-benedict? Een lekker ontbijtje is natuurlijk altijd welkom en laat Lilith nou net de beste ontbijtjes hebben. Van een simpel kommetje yoghurt met granola tot een uitgebreide acai-bowl en van french toast met scrambled eggs tot eggs benedict, je kunt het zo gek en uitgebreid maken als je zelf wilt.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Bij een ontbijt hoort natuurlijk koffie (ik drink geen koffie, maar goed het hoort er wel bij). Bij Lilith kun je dus terecht voor een goede kop koffie en voor de theemutsen, zoals ik, hebben ze ook heerlijke verse gember en muntthee en een, altijd lekker, kopje Chai tea latte. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende verse smoothies die ze hebben. Alles voor een ideaal ontbijt dus!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Bij Lilith hebben ze een krijtbord waar alle drankjes en ontbijtjes op staan en geen menu-kaart. Klinkt een beetje gek, maar het is juist ontzettend leuk. Op deze manier wordt het menu continue up-to-date gehouden en dus is het elke keer als je er komt weer een verrassing wat voor lekker ontbijtje ze nu weer te bieden hebben.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

De American Pancakes zijn natuurlijk favoriet en erg populair dus zullen die voorlopig nog wel op het bord blijven staan, tenminste denk ik en hoop ik. Je kunt kiezen uit pancakes met bosbessen, banaan, bacon en een combinatie van alles. Toen ik er was had ik de bosbessen variant en die was ontzettend lekker. Dus mocht je een keertje in Rotterdam zijn en nog niet ontbeten hebben this is the place to be! Al wel ontbeten? Niks mis met een second-breakfast, toch?

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Liefs,
Pamela

Een gedachte over “HOTSPOT: Lilith

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s