Fashion

Inspired by Liesbeth Rasker

Schermafbeelding 2016-03-11 om 22.23.21-LiesbethDeze keer een Inspired by die helemaal in het teken staat van schoenen. Want ja, Liesbeth haar kledingkast is natuurlijk ook om jaloers van te worden, maar die schoenen… Die zijn geweldig. Nou is Liesbeth zelf ook een van de leukste personen die er bestaat. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die haar niet grappig vinden. Daarbij delen we dezelfde passie, alleen heeft zij een verzameling hakken en zijn mijn sneakers niet meer op een hand te tellen (misschien niet eens op 4 handen).

Voor de mensen die Liesbeth Rasker niet kennen. Mevrouw is freelance editor voor, onder andere, ELLE en Glamour en ze is vaste columniste bij het leukste online tijdschrift Amayzine. Liesbeth heeft een enorm grote verzameling van de leukste, gekste en kleurrijkste schoenen. Je zal haar dus niet tegenkomen met simpele pumps, maar eerder met een simpele outfit en knal schoenen om de outfit tot een succes te maken. Volgens Liesbeth moet een hak minstens 10 cm lang zijn om zichzelf daadwerkelijk hak te kunnen noemen, maar nu begrijp ik dat niet iedereen daar op rond kan paraderen. Daarom bij deze een lijstje met super leuke, fleurige hakken waar wel op te lopen valt. Oké ik geef toe sommigen zijn nog best een uitdaging, maar dat is een kwestie van oefenen en dat is nog goed voor je beenspieren ook.

1. Strapped pumps met slangenleer – Sacha – €49,99
2. Blauwe pumps met bandjes – Zara – €39,95
3. Geborduurde sandalen – Topshop – €77,-
4. Gele pumps – New Look – €24,99
5. Pumps met bandjes en kleurvakken – River Island – €87,-
6. Suede pump met pompon – River Island – €87,-
7. Pumps met luipaard print – River Island – €45,-
8. Roze plateausandaletten – H&M – €29,99

Wil je meer weten van Liesbeth? Geloof me dat wil je, want ze is ontzettend leuk. Volg haar dan op Instagram en blijf op de hoogte van haar reizen, schoenenkast, outfits en natuurlijk  Poes Disco. Of lees haar stukjes op Amayzine.

Liefs,
Pamela

Een gedachte over “Inspired by Liesbeth Rasker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s