Fashion

FASHION: De rugzak

 

Schermafbeelding 2016-02-28 om 22.15.06
Toen ik van groep 8 naar de middelbare school ging was ik er heilig van overtuigd dat ik een rugzak nodig had. Ik dacht namelijk dat iedereen die daar had en dus had ik mijn ouders overtuig om zo’n ding voor me te kopen. Je raad het al, niemand droeg zo’n ding en dus bleef die van mij ook veilig in de kast liggen. Nu, dik 6 jaar later, ligt die rugzak nog steeds ergens in de kast en gaat die er waarschijnlijk ook nooit meer uit komen. Inmiddels studeer ik in Utrecht en dat betekend dat ik erg vaak mijn weg naar school moet zien te vinden op de fiets. Nu is fietsen in Utrecht al een hele uitdaging op zich en al helemaal als je een grote, zware tas om je schouder hebt hangen. Die rugzak zou nu dus best goed van pas komen denk je dan, maar dat ding is afschuwelijk lelijk dus dat wordt hem niet.

Gelukkig is er tegenwoordig een soort trend ontstaan rondom het fenomeen rugzak en hoeven we niet meer met een grote, lelijke variant rond te lopen. De meningen over deze trend zijn verdeeld, want hoe kan een rugzak nou net zo stijlvol is als een leuke schouder- of handtas? Een ding is zeker, handig is zo’n ding wel en met een beetje speurwerk kom je ook zo een leuke tegen. Geen zin om te zoeken? Ik heb een paar van mijn favorieten voor jou uitgekozen.

1. Gele rugzak met flap – Zara – €19,95
2. Rugzak met studs – Topshop – €46,-
3. Leger groene rugzak – Topshop – €46,-
4. Rugzak van zwart imitatieleer – H&M – €24,99
5. Leren rugzak met klep – Mango – €49,99
6. Grijze Herschel rugzak – Zalando – €89,95
7. Vans rugzak met palmboomen – Zalando – €34,95
8. Nike metallic rugzak – Nike – €50

Deze rugzakken zijn stuk voor stuk een leuke finishing touch voor je outfit en je hebt beide handen vrij, wat wil je nog meer? Ben jij al weg van deze trend?

Liefs,
Pamela

4 gedachten over “FASHION: De rugzak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s