Fashion

FASHION: Inspired by Carolien Spoor

Fashion- carolien spoot
Tot mijn 16e zat ik standaard elke avond stipt om 20.00 voor de TV om GTST te kijken. Ik weet nog dat Carolien Spoor ooit een rol had in mijn favoriete televisieserie. Ik heb geen idee meer wie ze speelde, of wat haar verhaallijn was, maar wat ik wel weet is dat ik ontzettend jaloers was op haar lange, blonde haren en haar knappe gezichtje (om een of andere reden wilde ik vroeger erg graag blond zijn en was ik jaloers op iedereen die dat was). Inmiddels speelt Carolien allang niet meer in de serie, heeft ze vele andere rollen op haar naam staan en heeft ze haar lange, blonde haren ingeruild voor een wat kortere coupe, waar ik overigens nog steeds best een beetje jaloers op ben, maar dat terzijde.

GTST volg ik inmiddels niet meer, maar fan van Carolien ben ik nog steeds, niet per se vanwege haar kwaliteiten als actrice, maar vooral vanwege haar looks. Het leuke aan haar vind ik dat ze niet bang is om op te vallen, jasjes met puntschouders, tops en broeken met opvallende kleuren en prints en uitgesproken schoenen, niets is haar te gek. Haar outfits zijn combinaties van allerlei verschillende stijlen door elkaar heen en ze kan het nog hebben ook. Saai zijn haar outfits nooit en dus zouden we allemaal wel wat kunnen leren van Carolien. Uiteraard ben ik ook enorm fan van haar grote collectie (te) gekke telefoonhoesjes. Ben jij ook helemaal weg van de style van Carolien? Dan zijn deze items vast iets voor jou:

1. Lange gestreepte blouse – Mango – 35,99
2. Lange roze jas – Zara – 89,95
3. Jumper met kleurvakken – Topshop – 60
4. Metalic geborduurd bomberjack – Mango – 59,99
5. Broek met strepen – Topsop – 52
6. Gebreide rok – Costes – 49,95
7. Witte sneakers – Zara – 29,95
8. Iphone hoesje lippen – Mini in the Box – 6,85

Benieuwd geworden naar Carolien Spoor? Ze is columniste bij het online magazine Amayzine en haar stukjes vind je hier en anders kun je haar dagelijkse leven volgen via haar Instagram.

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s