Hotspots

HOTSPOT: Bertmans

Processed with VSCOcam with 4 preset

Inmiddels mag je jezelf écht geen ‘foodie’ meer noemen als je in (de buurt van) Rotterdam woont en nog geen bezoekje aan Bertmans hebt gebracht. Mocht je er geen interesse hebben om jezelf zo te kunnen noemen dan toch is het zeker de moeite waard om er eens langs te gaan, al is het alleen om de heerlijke gepocheerde eieren die ze er hebben.

Processed with VSCOcam with 4 preset

Bertmans is een ontbijt- en lunchrestaurant net buiten het centrum van Rotterdam. Je moet dus een stukje om als je in het centrum bent, maar geloof me dat heb je er voor over. Ze hebben er veel veganistitsche, vegetarische en glutenvrije dingen op het menu staan, maar het belangrijkste is natuurlijk dat het ook ontzettend lekker is. Een prima reden om je ontbijt een keertje over te slaan om vervolgens uitgebreid te kunnen genieten van wat Bertmans je allemaal te bieden heeft.

Processed with VSCOcam with 4 preset

Allereerst hebben ze veel verschillende sapjes en smoothies op het menu staan. Nu ben ik een sucker voor smoothies, maar ik denk dat zelfs de allergrootste sapjes-hater hier zijn lol op kan. Ook voor verse thee en koffie ben je hier aan het juiste adres. Je ontbijt of lunch kun je dus ideaal afmaken met de ruime keus aan drankjes die ze hebben, maar nog veel belangrijker is natuurlijk dat geen wat op je bord ligt.

Processed with VSCOcam with 4 preset

Ook wat dat betreft zal Bertmans je niet teleurstellen. Ze hebben van alles om je ontbijt of lunch tot een groot succes te maken. Pannekoeken, havermout of eieren voor je ontbijt, maar ook broodjes, salades en soepen voor de lunch. Ik heb zelf enorm lang naar de menukaart lopen staren, omdat ik gewoon echt geen keus kon maken. Uiteindelijk koos ik voor soort ontbijtplaat waar verschillende kleine ontbijtes op zaten, zodat ik een beetje van alles had. Ik kreeg het zelfs gewoon op, en ik krijg nooit iets op als ik buiten de deur eet, dus dat zegt wat! Mocht je gewoon lekkere trek hebben, dan hebben ze hier ook genoeg lekkere snacks en toetjes.

Processed with VSCOcam with 4 preset

Wat betreft het uiterlijk is Bertmans ook zeker een tentje waar je vaker terug wilt komen. Er heerst een gezellige, huiselijke sfeer die wordt versterkt door de accessoires als kaarsen en bloemetjes/cactussen. Een leuk interieur dus en heerlijk eten, wat wil je nog meer?

Processed with VSCOcam with 4 preset

Ben jij als eens bij Bertmans geweest? Mocht dat niet zo zijn dan moet je dat zeker snel doen en als je dan, net als ik, ook niet 1,2,3 een keuze kunnen maken neem dan de pannenkoeken, want die zijn echt ontzettend lekker!

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s