Lifestyle

LIFE: ANNEMEREL LIVE LOVE RUN

vsco-photo-LiveLoveRunEen paar jaar geleden kwam ik erachter dat er iets als ‘bloggen’ bestond en vanaf dat moment volgde ik Annemerel. Eerst op Girlscene, waarop ik de helft van mijn dagen spendeerde en later keek ik dagelijks op haar eigen site Annemerel.com. Of ze nou over hardlopen, eten, kleding of weet ik wat schreef ik vond het allemaal interessant. Telkens als mijn vader een hardloopwedstrijd liep en ik mee ging om te kijken hoopte ik dat ik haar tegen zou komen. Oké, nu lijk ik echt zo’n gestoorde fan, maar dat valt nou ook wel mee. Ik wilde gewoon heel graag weten hoe ze in het ‘echt’ was.

Toen ze vertelde dat ze een boek zou schrijven was ik al helemaal enthousiast en dus was dat boek ook al snel besteld. Het boek is inmiddels al weer bijna uitgelezen en is zeker een aanrader voor iedereen die bezig is met hardlopen of erover nadenkt om te gaan beginnen. Ik hoefde dus ook niet lang na te denken toen ik erachter kwam dat ze een boektour ging doen en naar Rotterdam kwam. Snel schreef ik me in en gister was het eindelijk zo ver.

Om 8 uur begon de avond bij Run2day Rotterdam en ik vond het super leuk om Annemerel een keer in het echt te ontmoeten en ze was ontzettend leuk. Nog een reden om het boek te kopen dus als je het nog niet hebt! Oké nee even zonder gekheid.. Het boek is ontzettend inspirerend. Ze verteld haar verhaal vanaf het begin en naast het feit dat haar verhaal erg inspireren is, is het ook erg leuk en grappig om te lezen. Ze verteld zonder schaamte al haar verhalen en dat is natuurlijk leuk, omdat het grappig is, maar ook omdat je jezelf zo goed herkend in alle verhalen en fouten die zij heeft meegemaakt. Het leest dus lekker weg en je leert er ook nog eens van. Heb je niks met hardlopen? Na het lezen van dit boek zéker wel. Ook als je er al heel wat kilometertjes op hebt zitten in je leven ben ik er van overtuigd dat je nog van dit boek kan leren en anders is het in ieder geval lekker leesvoer.

Ken jij Annemerel al of heb je het boek zelfs al? Zo niet, hup naar de winkel of bestel hem via bol.com!

Liefs,
Pamela

Een gedachte over “LIFE: ANNEMEREL LIVE LOVE RUN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s