Fashion

FASHION: Earcandy

Processed with VSCOcam with b5 preset

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het tegenwoordig helemaal hip is om heel je oren te versieren met knopjes, ringetjes en weet ik wat. Ik ben inmiddels zelf in het bezit van 7 gaatjes in mijn oor en ik moet toegeven dat het de laatste tijd een beetje een verslaving is geworden om wat leuks van al die gaatjes te maken. Dat kan natuurlijk ook niet anders, want de trend verspreid zich steeds meer.

Nu heb ik best veel gaatjes in m’n oren en dat piercen zelf is al een hele investering, maar alle oorbellen die er in gaan kosten me bij elkaar ook een fortuin. Heel lang heb ik rondgelopen met alle leuke oorbellen die ik tegen kwam bij winkels als H&M, Mango en Claire’s. Ik was ook best verslaafd aan het kopen van oorbellen en had een hele doos vol met die dingen. Helaas ben ik erg lui, ik deed ze niet af met slapen of douchen en dus waren alle oorbellen binnen no time verkleurd of kapot. Zo kon ik dus wel oorbellen blijven kopen. Tegenwoordig doe ik dat niet meer en investeer ik best wat geld in oorbellen, maar dan wel echt zilver of silver plated (ja, ik draag alleen maar zilveren oorbellen, nooit goud) zodat ze het wat langer volhouden. De zoektocht naar leuke oorbellen om al die gaatjes mee te vullen was best lang en wil ik jullie graag besparen.

Benieuwd waar je de leukste oorbellen/piercings kan kopen?

Image-2
Eline Rosina – Op de site van Eline Rosina zijn allerlei verschillende oorbellen/piercings te vinden. Ze hebben een grote collectie basics, maar ook leuke setjes en ringetjes. Ideaal om je outfit mee af te maken.

Image-3
Anna + Nina – Bij Anna + Nina verkopen ze natuurlijk veel meer dan oorbellen, maar de oorbellen die ze hebben zijn wel ontzettend gaaf. Als je wat speciaals in je oor wilt hebben moet je zeker hier zijn.

Image
Felt Atelier – Ook hier kun je terecht voor speciale, handgemaakte oorbellen. Als je eens wat anders wilt dan simpele knopjes of ringetjes dan moet je zeker eens op hun site kijken.

Image-1
Fashionology – Last but zeker not least, want hier hebben ze echt alle soorten oorbellen en piercings die je je kan bedenken. Mocht je dus net zoveel gaatjes hebben als ik dan kun je hier je lol op. Wat ook best fijn is, de prijs is niet al te hoog en dus ben je niet gelijk blut na het kopen van een paar setjes.

Je kunt wel zeggen dat ik fan ben van deze earcandy-trend. Heb je nog maar 2 gaatjes in je oor of zijn ze zelfs helemaal kaal? Dan moet er snel een afspraak bij de piercingshop gepland worden!

Liefs,
Pamela

3 gedachten over “FASHION: Earcandy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s