Hotspots

HOTSPOT: Picknick

vsco-photo-9052

Picknick is een kleine, schattige lunchroom in het centrum van Rotterdam. Ze hebben er lekkere ontbijtjes en ook voor lunch kun je er prima terecht. Wat ik het allerleukst vind aan dit tentje is dat je, door de sfeer en decoratie, echt het gevoel hebt alsof je midden in het park aan het picknicken bent. Dit gevoel wordt nog meer versterkt als je in de zomer buiten kunt zitten aan de schattige picknick tafeltjes die ze op hun terras hebben staan.

vsco-photo-9051

Voor de gezelligheid en de sfeer is het dus al zeker de moeite waard om een bezoekje aan Picknick te brengen, maar dat is niet de enige reden waarom je dat zou moeten doen. Het eten is namelijk ook ontzettend lekker én vaak ook nog eens gezond. Bij Picknick is alles namelijk huisgemaakt, seizoensgebonden en meestal ook biologisch. Zo kun je genieten van de lekkerste producten die er op dat moment zijn en je hoeft er alleen voor aan te schuiven. Ja oké en wat centjes betalen, maar het is zeker niet duur en het meer dan waard.

vsco-photo-9053

Je kunt bij Picknick kiezen uit veel verschillende ontbijtjes. Ze hebben van alles, van scones tot pannenkoeken en van roerei tot yoghurt met cruesli, je kunt er je lol op. Ik ging er laatst lunchen en wilde eigenlijk een Açai Bowl bestellen, maar daar was ik helaas net iets te laat voor (een reden om nog een keer terug te gaan, maar dan net wat vroeger m’n bed uit) dus nam ik in plaats daarvan huisgemaakte yoghurt met vers fruit en cruesli, wat super lekker was. Daarbij nam ik een huisgemaakte ‘snicker’ en dat was al helemaal een hapje hemel, dus echt een must-try als je er bent.

vsco-photo-9055

Naast ontbijten kun je er uiteraard ook super lekker en uitgebreid lunchen. Het lunch-menu ziet er net zo aantrekkelijk uit als het ontbijt-menu en is ook net zo divers. Ze hebben heerlijke broodjes, maar ook lekkere soepen. Kortom mocht je een gaatje vinden in je drukke dag om er langs te gaan dan moet je dat zeker doen.

vsco-photo-9056

Liefs,
Pamela

3 gedachten over “HOTSPOT: Picknick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s