Hotspots

HOTSPOT: The Tea Lab

Processed with VSCOcam with f2 preset

In het centrum van Rotterdam heb je oneindig veel keuzes wat betreft lunchrooms. Waar je ook trek in hebt, er is altijd wel iets te vinden. Een van mijn favoriete lunchtentjes is The Tea Lab. Natuurlijk hebben ze niet voor niks de naam The TEA Lab en kun je dus voor al je favoriete theetjes bij ze terecht, maar naast thee hebben ze nog veel meer te bieden.

Processed with VSCOcam with f2 preset

The Tea Lab bevindt zich in een zijstraatje van het centrum van Rotterdam. Ideaal om tijdens een middagje shoppen even langs te wippen, voor lunch of gewoon om wat te drinken. Als je even klaar bent met de drukte van de stad kun je dit in The Tea Lab prima ontvluchtten. Het is namelijk een heel gezellig restaurantje met een sfeer waarin je je snel thuis voelt. Je kunt er dus niet alleen terecht om te eten of te drinken, maar ook als je even wilt ontspannen of een plek nodig hebt om rustig te kunnen werken/lezen.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Dit huiselijke komt ook terug in het eten wat ze te bieden hebben. Zo kun je gaan voor een lekker plakje bananenbrood, maar ook voor een soepje, broodje/tosti of gebakje. Naast lekkere taarten, zoals carrot- en redvelvetcake, hebben ze ook de gezonde gebakjes van Sue in hun assortiment, super lekker! Bij dit onwijs lekkere eten wat ze hebben neem je natuurlijk wat te drinken. Ze hebben bijna duizend verschillende soorten thee (ja ik overdrijf, maar ze hebben er serieus wel echt heel veel), die je allemaal wilt uitproberen en dus moet je er zeker een paar keer terug komen, maar ook koffie en versgeperste sapjes. Wat je ook te wensen hebt, zij hebben het.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Verder is het ook handig om te weten dat ze (bijna) alles ook to-go hebben en je lekkere theetjes kunt kopen om mee te nemen naar huis. Ik heb zelf laatst de ‘#FITGIRLCODE TEA’ gekocht, die trouwens echt een aanrader is. Zo kun je nog van al het lekkere wat The Tea Lab te bieden heeft thuis op de bank genieten.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mocht je een keertje in Rotterdam zijn, waar je sowieso een keer naar toe moet, is dit zeker een lunchtentje waar je langs moet gaan! Naast deze zijn er natuurlijk nog veel meer die de moeite waard zijn en op mijn blog zal ik proberen om nog zoveel mogelijk hotspots, binnen en buiten Rotterdam, met jullie te delen. Stay tuned dus!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Liefs,
Pamela

Een gedachte over “HOTSPOT: The Tea Lab

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s