Fashion·Sport

FASHION: H&M ready, set, sportswear

Schermafbeelding 2016-01-05 om 17.10.08Hebben jullie de nieuwe sportcollectie van H&M al voorbij zien komen? Ik ben helemaal fan! Normaal koop ik niet heel veel sportkleding bij H&M, maar deze collectie vind ik zo leuk. De kleding heeft vrolijke kleuren en mooie prints en daar houd ik van. Wat ik ook leuk vind aan de collectie is dat er veel verschillende setjes mee te maken zijn. Zo maakt H&M vaak een thight met een bepaalde kleur of print en een bijpassend singlet of sportbeha met diezelfde kleur of print. Daarnaast zijn de meeste designs ook afwisselend met elkaar te combineren en dus heb je er al snel een paar nieuwe outfitcombi’s bij.

Ik ben dus erg enthousiast over de collectie en ga ook zeker een aantal kledingstukken aanschaffen. Ik ben er alleen nog niet helemaal over uit welke. Gelukkig is de sportkleding van H&M over het algemeen niet zo duur en hoef ik dus niet maar 1 kledingstuk te kiezen uit alle items die ik leuk vind. De leukste items uit de collectie zijn naar mijn mening:

1. De sportlegging met colourblocks – €19,99
2. Fleece vest met capuchon – €29,99
3. Hardlooptop met lange mouwen tekst – €29,99
4. Seamless sport top geel (blijf een favorietje) – €19,99
5. Hardlooptop met capuchon (ook erg leuk in de kleur zwart met grijs) – €29,99 
6. Yogatop met open rug – €19,99
7. Yoga singlet met sportbeha – €24,99
8. Hardlooplegging – €34,99
9. Neon-roze sportbeha – €19,99
10. Hardloopkousen – €9,99
11. Sportbeha stippen – €14,99

Zoals je ziet moet ik er dus nog maar even goed over na gaan denken welke producten ik echt graag wil hebben en welke niet, want helaas kan ik niet alle producten kopen. Maar leuk zijn ze zeker allemaal! Snel naar de H&M of de online shop dus.

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s