Lifestyle

LIFE: Het beste van 2015

Schermafbeelding 2015-12-31 om 14.25.30
31 december alweer… Wat is het jaar toch voorbij gevlogen. Op de laatste dag van het jaar is het natuurlijk een soort van traditie om terug te denken aan alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Ik heb dit jaar ontzettend veel leuke dingen meegemaakt waar ik nu nog vaak met een glimlach aan terugdenk, maar er zijn een aantal momenten die uitblinken. Voor mij zijn dat de volgende:

1. Het behalen van mijn VWO-diploma staat zéker bovenaan mijn lijstje. Ik denk niet dat ik niemand ken die net zo’n enorme zenuwpees is geweest in het examenjaar als ik. Het examenjaar is meestal het leukste jaar uit je middelbareschooltijd, en nu ik er aan terugdenk was dat het ook, maar ik vond er op dat moment geen zak aan. Het zweet brak me al uit bij de gedachte aan het examen en dan had je ook nog al die schoolexamens en praktische opdrachten tussendoor, niet leuk. Ik had enorme stress en was ontzettend bang dat ik zou zakken. Ik ben uiteindelijk geslaagd met een 7 gemiddeld en besef me nu ook wel dat het allemaal onzin was, maar jezus wat was ik bang. Nu ik er aan terugdenk was het jaar eigenlijk een stuk leuker dan ik op het moment zelf dacht. Met als hoogtepuntjes het telefoontje, de diploma-uitreiking (en al het feesten erna) en de examenreis (vooral de momenten die écht niet meer hardop uitgesproken mogen worden).

2. Mijn examenreis was dus een hoogtepuntje, maar ook mijn reis naar Valencia dit jaar mag niet ontbreken in dit lijstje. Eigenlijk stond Barcelona op de planning, maar uiteindelijk ging de reis naar Valencia en god wat ben ik blij dat het Valencia werd. Ik ben er een week geweest in de zomervakantie en het was zo’n leuke vakantie. Het weer, het eten, de winkels, het strand alles was geweldig. Mocht je dus aankomende zomer met de vraag zitten wat de vakantiebestemming wordt van dit jaar, Valencia is het antwoord!

3. Het concert van Sam Smith was ook een erg leuke ervaring. Op 2 maart stonden mijn vriendinnen en ik ontzettend te genieten van de belachelijk goede Sam Smith in de Heineken Music Hall. Na maanden van non-stop zijn nummer draaien op Spotify kan je begrijpen dat het concert zelf geweldig was.

4. Ook op het gebied van sport heb ik hoogtepuntjes dit jaar. Zo liep ik dit jaar mijn eerste officiele 10 km run tijdens de Ladiesrun in Rotterdam. Deze vond plaats op 14 juni, 5 dagen nadat ik terugkwam van mijn examenreis en dus begrijp je dat er nog aardig wat alcohol in mijn systeem zat. Ondanks dat liep ik de 10 km in 52.50, waar ik toen ontzettend trots op was. Nog net iets leuker vond ik mijn pr op de 10 km van 50.26 dit jaar die ik tijdens een andere wedstrijd liep.

5. Mijn blog is uiteraard ook iets wat bij dit jaar hoort en waar ik super blij mee ben. Al zo lang was ik aan het twijfelen over of ik er nou wel aan moest beginnen en of ik wel dingen kon schrijven die zo interessant waren dat mensen het daadwerkelijk wilden lezen. Na al dat twijfelen heb ik uiteindelijk toch de knoop doorgehakt met POSTED als resultaat. Ik ben nog niet waar ik wil zijn met mijn blog en er is nog genoeg ruimte voor verbetering, maar voor nu ben ik er ontzettend gelukkig mee.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke dingen die ik dit jaar heb meegemaakt, maar dit zijn de dingen die het eerst bij me op kwamen en dus hun plek in het hebben verdiend. Ik hoop dat mijn nog veel meer leuks te wachten staat in 2016 en ik kijk er nu al naar uit. Ik wens jullie allemaal een jaarwisseling met erg veel oliebollen, champagne en dansjes en een geweldig 2016 vol met nieuwe en vooral leuke ervaringen toe!

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s