Hotspots

HOTSPOT: Yoghurt Barn (Utrecht)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Nu de vakantie is begonnen heeft iedereen genoeg tijd om de stad in te gaan en leuke hotspots te bezoeken. Om mijn verjaardag nog een beetje af te sluiten en het begin van de vakantie te vieren besloten mijn vriendinnen en ik om te gaan high tea’en in de Yoghurt Barn in Utrecht. Of je nou wat te vieren hebt of niet, deze hotspot is zeker de moeite waard om eens langs te gaan!

IMG_3827 kopie

De Yoghurt Barn bevindt zich in Utrecht in een zijstraatje van Neude. Voor degenen die Utrecht niet kennen, dat is een plein vlak bij Utrecht Centraal Station met allemaal gezellige restaurantjes en cafeetjes. Een hele leuke omgeving dus en makkelijk te bereiken als je niet in Utrecht woont en vanaf Centraal station komt. Ook de Yoghurt Barn zelf is van binnen erg leuk. Met zijn landelijke en gezellige uitstraling heerst er een leuke sfeer tijdens het eten.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Maar goed, als je ergens wat gaat eten dan gaat het natuurlijk uiteindelijk vooral om wat je uiteindelijk in je mond stopt. In het geval van de high tea die wij hadden was dit zeker aan te raden! We kregen een groot blad met verschillende soorten broodjes, die we konden besmeren met huisgemaakte spreads, een aantal yoghurt specials, verschillende soorten vegan bites, een huisgemaakt sapje en een frozen yoghurt met siroop als toetje. Erg lekker allemaal en na deze high tea zat ik ook echt de rest van de dag stampvol. Bij de high tea kregen we ook nog een groot aanbod van verschillende soorten slow-tea melanges die ook allemaal erg lekker waren.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Mocht het je nou erg leuk lijken om bij de yoghurt barn te gaan eten, maar niet om te gaan high-tea’en zoals wij dan kan dat natuurlijk ook. Ze hebben vegan bites, sapjes en smoothies, koffie en thee en frozen yoghurt. Maar het allerleukste aan de Yoghurt barn is natuurlijk dat je je eigen yoghurt samen kan stellen waarbij je kan kiezen uit verschillende soorten yoghurt, zoals hangop of boerenyoghurt, en daar fruit en siroop aan toe kan voegen. Daarnaast hebben ze ook altijd erg lekkere Yoghurt specials.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Kortom, de Yoghurt Barn is een must-go!

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s