Travel

TRAVEL: Packing for Paris

Processed with VSCOcam with t1 preset

Op dit moment ben ik, naast deze blog aan het schrijven, mijn koffer aan het inpakken. Morgen ga ik namelijk voor 3 dagen naar de fantastische stad Parijs. Nu hoor ik jullie al denken ‘moet je dat wel doen?’ en ‘vindt je dat niet eng?’.

Ik moet toegeven dat ik best vaak over die vragen na heb gedacht de afgelopen tijd. De reis is namelijk al in oktober geboekt en toen was er natuurlijk nog helemaal niks aan de hand. Ik ga samen met mijn vriend naar Parijs en die was er na de aanslagen al snel over uit dat hij de reis wilde annuleren. Dat liep niet zoals gepland, omdat de annuleringskosten aardig hoog waren en wij arme tieners zijn die al blij waren dat we niet blut waren na het boeken. Annuleren werd het dus niet en op dat moment zaten we daar flink mee, maar nu ben ik niks anders dan blij dat we de reis niet geannuleerd hebben.

Ik wil niks over mezelf afroepen en ga dus ook niet zeggen dat ik niet bang ben of dat er niks kan gebeuren, want dat kan natuurlijk wel gewoon. Maar kan dat niet overal? Voor mijn gevoel is de kans net zo groot dat mij iets overkomt als ik hier over straat loop als wanneer ik dat in Parijs doe, maar nogmaals ik ga niks over mezelf afroepen en alles kan gewoon. Daarnaast vind ik dat we ons leven niet moeten laten leiden door angst. Het is vreselijk wat er is gebeurd en we moeten met z’n allen zeker nog vaak stil staan bij de gebeurtenis. Maar dan nog is het ook belangrijk om door te gaan en om plezier te hebben nu het nog kan.

Plezier ga ik wat mij betreft zeker hebben. Morgenochtend om 9 uur nemen we de Thalys naar Parijs en als het goed is komen we daar om half 12 aan. Ik heb er nu al ontzettend veel zin in!

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s