Lifestyle

LIFE: The magic 19

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vandaag is het 17 december en dat is mijn favoriete dag van het jaar. Ik ben namelijk jarig en jarig zijn is mijn favoriete bezigheid. Heel de dag kun je overal het excuus ‘omdat ik jarig ben’ voor gebruiken en dat is dan ook overal een goede reden voor. Een dag waarop alles kan dus. En ja, cadeautjes en taart zijn natuurlijk ook gewoon heel fijn.

Met mijn lengte van 1.62 zou je het misschien niet zeggen, maar ik begin toch echt wel langzaam een grote meid te worden. Ik ben vandaag namelijk 19 jaar geworden en dat betekend dat ik mijn laatste jaar als tiener in ga. Dit is dus het laatste jaar dat ik een excuus heb om me als een kleuter te gedragen en mezelf ongegeneerd ‘belieber’ kan noemen als Justin nog een keer met zo’n goed album komt.

Dit ga ik dan ook zeker doen en ik ga zoveel mogelijk genieten van mijn laatste jaar als tiener, maar vooral van vandaag natuurlijk! Er staan mij in iedergeval nog genoeg leuke dingen te wachten dit jaar. Zo ga ik naar het concert van Ellie Goudling en Adele (jaja, het is mijn vriendin wel gelukt om kaartjes te krijgen) en ga ik de ¼ marathon lopen in Rotterdam. Daarnaast heb ik ook super veel zin om mijn blog uit te werken tot iets moois. Maar goed, voor nu ga ik vooral taart eten, cadeautjes uitpakken en vanavond veel drankjes drinken en dansjes doen.

Op naar de 20!

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s