Lifestyle

LIFE: Waarom de winter toch best meevalt

Processed with VSCOcam with f2 preset

De zachte herfst heeft nu echt plaats gemaakt voor regenachtige en koude dagen. Het is steeds langer donker en de behoefte om in bed te blijven liggen wordt groter, maar dit kunnen we natuurlijk niet de komende drie maanden volhouden. Om dus toch nog een beetje positief door de winterdagen te komen hierbij een lijstje van dingen die wél fijn zijn aan de winter.

♥ Oké, naar buiten moeten in de storm is ook niet mijn favoriete bezigheid, maar hoe fijn is het als je geen enkele reden hebt om die storm in te gaan en gewoon heel de dag onder het gezelschap van een dekentje en een kop thee? Voeg er Netflix, een paar geurkaarsen en wollen kousen aan toe en je hebt dé perfecte winterdag.

♥ Ik zelf ben zo iemand die in de zomer nog tien koppen thee kan drinken op een dag, maar in de winter geniet ik er toch net iets meer van. Het is dan ook veel fijner om een kop thee te drinken als je na als een verzopen katje thuis komt dan wanneer het 20 graden is buiten.

♥ Hetzelfde geld voor soep en stampot. Je kunt dit natuurlijk gewoon heel het jaar door van eten, maar als het buiten stormt en veel te koud is het nou eenmaal een stuk lekkerder.

♥ Fietsen naar de sportschool in de regen staat hoog in mijn lijstje aan dingen waar ik een hekel aan heb, maar hardlopen in de regen des te min. Je moet er niet al te veel over nadenken van te voren en gewoon gaan, dan zal je vanzelf merken dat die regendruppels best fijn zijn als je als een gek loopt te zweten.

♥ Kerst, Sinterklaas en mijn verjaardag. Allemaal fijne dagen die elkaar opvolgen in de wintermaanden, voor mij altijd zeker iets om naar uit te kijken! Gezelligheid en knusse dagen zijn de dingen die de winter zo leuk maken.

♥ Winter/herfstkleding is de fijnste kleding die er is. In de zomer draag je nou eenmaal niet zo veel kleding aan je lijf en dus doen de modehuizen in de winter des te meer hun best. De fashiontrends zijn dan ook altijd een stuk leuker in het naseizoen en daar kunnen wij optimaal van genieten!

♥ En als je dan even toch geen zin hebt om je te over denken op je outfit werkt een oversized trui in de winter natuurlijk ook altijd, zeker in combinatie met een paar goede laarzen of sneakers.

Als deze dingen toch niet overtuigend genoeg waren kan je er natuurlijk altijd nog over nadenken dat de zomer nog maar zes maanden van ons verwijderd is en de tijd sneller voorbij gaat dan je denkt 😉

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s