Sport

SPORT: 10x favoriete sportkleding

Schermafbeelding 2015-11-02 om 21.27.54

In de sportschool draait het er onder vrouwen tegenwoordig niet alleen meer om wie de beste abbs heeft, maar ook wie de leukste sportoutfit heeft. We hebben als vrouwen dan ook genoeg keuze wat sportkleding betreft, van Stella Mccartney van Adidas tot Jogha, er is voor iedereen wel wat te vinden. En ja, legday is nou eenmaal een stuk leuker als je een gave thight hebt om je afgetrainde benen in te bekijken.

Omdat nieuwe sportkleding voor mij altijd motiveert om te gaan sporten kijk ik net iets te vaak op Nike.com en begint mijn sportkledingcollectie, net als mijn normale kleding, iets te veel van het goede te worden. Maar goed, leuk blijft het natuurlijk wel en daarom bij deze 10 van mijn favoriete sportkleding stukken op dit moment.

1. Deze thight van Nike staat al sinds die op de site kwam hoog op mijn wishlist. Ik vind de print zo gaaf, maar helaas heeft de prijs mij tot op de dag van vandaag tegen gehouden om hem te kopen. Gelukkig staan mijn verjaardag en kerst voor de deur dus ga ik iedereen in mijn omgeving maar even lief aankijken.

2. Ondanks dat ik nog best vaak kan genieten van het zonnetje tijdens een rondje hardlopen is een shirt met korte mouwen echt geen optie meer. Deze longesleeve van H&M is ideaal om in hard te lopen met de temperaturen van nu.

3. In de sportschool is het natuurlijk nog wel lekker warm en dus kan een tanktop niet ontbreken in dit lijstje. Deze tanktop van Röhnisch is met zijn vrolijke print zeker een aanrader.

4. Een goed functionerende sportbeha is essentieel, maar het oog wilt ook wat dus een leuke print is geen overbodige luxe. Deze sportbeha van Adidas heeft het allebei en is dus duidelijk een must-have.

5. Goede schoenen zijn erg belangrijk tijdens het hardlopen. De Ultra Boosts van Adidas hebben een goede demping en bieden stevigheid. Daarnaast vind ik ze met hun vrolijke kleurtje ook erg leuk om te zien.

6. Ik ben een groot fan van de free-runners en flyknits van Nike. Ze lopen lekker tijdens het hardlopen en sporten, maar ook casual zijn ze prima te combineren met een leuke jeans. Een goede investering dus.

7. Deze trui van Nike heb ik een tijdje geleden gekocht en het is echt een van mijn favoriete truien. Hij is ideaal om aan te doen voor/na het sporten, maar ook voor een lazy-day thuis.

8. Goede hardloopsokken zijn misschien wel even belangrijk als schoenen. Niemand zit te wachten op blaren en deze Elite Compression kousen van Nike helpen die te voorkomen. En mocht je het dan toch niet over je hart verkrijgen om je korte broekje in de kast te laten liggen nu het kouder wordt (zou ik wel doen trouwens) dan heb je in ieder geval nog een beetje warme benen.

9. Wind en regen tijdens het hardlopen is niet altijd even fijn. Een goed windjack zorgt ervoor dat je niet als een verzopen katje thuiskomt na je run. Dit jack van New Balance is wind en water bestendig en met zijn leuke print ook nog eens leuk om naar te kijken.

10. Last but not least, de polkadot thight van Under Armour. Ik heb deze legging zelf en vind hem heel fijn om in te sporten, omdat die een elastiek heeft waarmee je hem kunt verstellen en hij dus goed blijft zitten. Ook heel leuk, de polkadots reflecteren in het donker.

Keuze genoeg dus! Als de motivatie om je sportschoenen aan te trekken er nu nog niet is, dan weet ik het ook niet meer.

Liefs,
Pamela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s